skip to Main Content
5 Handige Apps Om Geld Mee Te Besparen

5 handige apps om geld mee te besparen

Geld besparen met je mobiel

Heb jij net flink wat geld neergelegd voor je nieuwe iPhone 11? Dan moet je de komende tijd waarschijnlijk gaan besparen op je andere uitgaven. Gelukkig kan die nieuwe iPhone je daarmee helpen, namelijk door deze 5 handige apps om geld mee te besparen! Overigens werken deze apps natuurlijk ook gewoon op Android systemen.

Too Good to Go

Steeds meer mensen letten erop dat ze minder voedsel verspillen. Ook restaurants doen mee aan deze trend, onder andere met behulp van Too Good To Go. Via deze app bieden restaurants en supermarkten voedsel aan dat ze anders weg zouden moeten gooien. Denk hierbij aan restjes aan het einde van de avond, zoals bakkers die elke dag vers brood bakken, of restaurants die verwacht hadden dat het drukker zou worden. Dit doen ze in een zogenaamde ‘Magic Box’, die jij voor een superlage prijs op kunt komen halen. Je weet vooraf nooit wat je krijgt, wat het ook nog eens een leuke verrassing maakt!

Scoupy

Met de handige app Scoupy bespaar je op je dagelijkse boodschappen. Elke dag komen er producten op te staan waar je korting op krijgt. Hoe het werkt? Je koopt het product gewoon in de winkel. Vervolgens maak je via de app een foto van je bonnetje. Met een druk op de knop stuur je het op. Binnen 48 uur heb je vervolgens het geld weer terug op de rekening. Super makkelijk en je kunt er echt flinke bedragen mee besparen!

Vakantieveilingen

Goedkoop een dagje weg? Of een gezellig avondje uit? Dat regel je goedkoop via Vakantieveilingen. Op deze site worden voortdurend dingen geveild. Zo bepaald de vraag naar het product dus de prijs. Bij Vakantieveilingen kun je overigens niet alleen bieden op uitjes, maar er worden ook ‘gewone’ producten aangeboden, van een boormachine tot een kattenmand, je vindt het bij Vakantieveilingen.

Social Deal

Op de app Social Deal vind je talloze aanbiedingen voor restaurants, kappers, wellnesscentra, dagjes uit en nog veel meer. Elke dag worden hier nieuwe aanbiedingen op geplaatst. Zo kun je bijvoorbeeld voor fikse kortingen super lekker gaan uit eten. Veel (grote) restaurants hebben vast een aanbieding op Social Deal staan, maar er zijn ook zo nu en dan aanbiedingen op te vinden van kleine lokale restaurantjes. Je kunt per regio een aanbieding zoeken, zodat de restaurants en andere uitjes altijd bij je in de buurt zijn.

Peerby

De slogan van Peerby zegt eigenlijk al waar de app voor staat: waarom kopen als je kunt lenen? Heb je bijvoorbeeld een hogedrukreiniger nodig om je terras eens een grondige beurt te geven? Of geef je een feest en ben je op zoek naar statafels? Dan is het zonde om die (relatief dure) producten te kopen als je het maar een enkele keer gaat gebruiken. Via Peerby kun je het gewoon huren voor een lage prijs. Bovendien kun je heel gemakkelijk via de app zelf iets te huur aanbieden.

Begin met besparen!

Kortom, er zijn genoeg manieren waarop je geld kunt besparen met een app. Welke app ga jij gebruiken? Of gebruik je er zelf al een (die wellicht niet op mijn lijstje staat)? Laat het me weten in de comments! Wil je meer lezen over een bepaald onderwerp, of met me samenwerken? Ook dat kan door het contactformulier in te vullen, of een berichtje te sturen naar [email protected]. Ik hoor graag van je!

Back To Top