skip to Main Content
Leuke Keuken In Klein Appartement

Leuke keuken in klein appartement

Legio mogelijkheden voor een smaakvolle kleine keuken

Zit je dankzij de misère op de woningmarkt nog wel even vast in je appartement? En zul je je de komende jaren nog wel even moeten behelpen in dat mini-keukentje in plaats van die droomkeuken met kookeiland? Maak er het beste van en geef je keuken een makeover! Met een kleine keuken is er veel meer mogelijk dan je denkt. Ik vertel je er meer over in dit blog.

Klein maar fijn

Een keuken hoeft niet groot te zijn om mooi te zijn. Een kleine keuken is namelijk heel compact en bevat alleen het hoognodige. Groter dan een blok of drie wordt het vaak niet, maar dat is ruim genoeg voor een spoelbak, een werkoppervlak en je koffieapparaat.

Laat de stylist in jezelf los

Door je oude keuken uit het jaar nul te vervangen door een moderne kleine keuken, ben je weer helemaal up-to-date. Dit moderne design past nu eenmaal veel beter dan die vergeelde keukenkastjes uit de jaren ’90. Denk eens aan wat de een hoogglans witte, mat zwarte of steigerhout keukenkastje aan je interieur toe zou voegen! Dat is veel meer in lijn met je smaak en de rest van de inrichting.

Slechts een kleine investering

Weet je wat een keuken duur maakt? Juist, de apparatuur! En laat daar nu weinig van in zitten in een kleine keuken. Misschien een kookplaat, met eventueel een afzuiger of een kleine afwasmachine als je een hekel aan afwassen hebt, maar dat is het dan ook. Het zijn vooral de kastjes en die zijn zo duur nog niet. Helemaal niet wanneer je ze zelf plaatst. En dat is heel goed te doen bij een kleine keuken.

Maak er het beste van

Mijn tip: maak er het beste van in je appartement en maak het gezellig. Een kleine keuken is niet al te duur en kan je veel extra woongenot opleveren. Maak het helemaal af met een mooie dimbare lamp voor extra sfeer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top