skip to Main Content
Vloer Onderhoud Tips Voor Stenen Vloer

Vloer onderhoud tips voor stenen vloer

Vloer onderhoud tips voor stenen vloeren

Goed onderhoud aan een stenen vloer

Een prachtige stenen vloer is de basis van jouw interieur. Het is belangrijk om deze mooie vloer goed te onderhouden. De vloer heeft veel te verduren en je wilt natuurlijk dat de vloer jaren meegaat. Om dit goed te doen hebben wij voor jou in dit blog vloer onderhoud tips opgeschreven. Lees dit blog nu snel verder en kom erachter wat jij kunt doen om jouw stenen vloer mooi te houden.

Onderhoud door een professioneel bedrijf

Waar veel mensen niet aan denken is dat het onderhouden van een stenen vloer ook overgelaten kan worden aan een professioneel bedrijf. Zij zorgen ervoor dat jouw stenen vloer weer straalt na afloop. Zij kunnen jouw vloer reinigen, repareren en renoveren. Hiervoor worden de beste technieken en materialen gebruikt. Maar wij begrijpen het ook goed als je gewoon zelf jouw stenen vloer van tijd tot tijd wil onderhouden. In dit geval moet je verschillende benodigdheden in huis halen. Waaronder de juiste type zeep.

Handige tips stenen vloer

Naast de juiste benodigdheden zijn er ook een aantal tips die wij je meegeven. Vermijd zand op een natuurstenen vloer! Zand zorgt voor krassen en dat is natuurlijk zonde. Vermijd daarnaast ook een overvloed aan water. Water kan binnendringen in kapotte voegen en plinten.Hierdoor ontstaat schade. Ook zijn er diverse natuurstenen vloeren die poreus zijn en snel vlekken zullen vertonen wanneer hier vloeistoffen op gemorst zijn. Let ook op het soort stofzuigerkop dat je gebruikt. Stofzuig wel regelmatig en dweil de vloer wekelijks met de juiste onderhoudsproducten. Laat jouw vloer ook tijdig impregneren, polijsten of kristalliseren om de vloer de juiste bescherming te geven.

Meer weten over onderhoud stenen vloeren?

Wil je graag meer weten over het onderhoud van stenen vloeren? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Wij geven je graag de handigste tips, zodat jouw vloer nog jaren meegaat! Vul dit contactformulier in en wij beantwoorden je zo snel mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top