skip to Main Content
Wees Op Tijd Met Het Kopen Van Een Kerstpakket!

Wees op tijd met het kopen van een kerstpakket!

Kerst lijkt nog ver weg

Kerstmis, het lijkt nog zo ver weg. Maar stiekem zit het er toch steeds meer aan te komen. Als ondernemer is het de ideale tijd om je medewerkers te bedanken voor hun goede inzet van het afgelopen jaar. Vooral in deze vreemde tijden, waarin alles onzeker was. Maar, wees op tijd met het kopen van een kerstpakket! Waarom? Daar vertellen ik in dit blog graag wat meer over.

Op tijd uw kerstpakket kopen

Iedere ondernemer wil natuurlijk zijn of haar medewerkers zo nu en dan in het zonnetje zetten. Kerst is daar het ideale moment voor. Dat wordt dan namelijk gedaan met een mooi kerstpakket. Bijna elke ondernemer in heel Nederland gaat weer aan de slag met het samenstellen van kerstpakketten. Dat betekent dat bedrijven die zich hierin specialiseren, het ontzettend druk hebben. Dat kan voor jou nadelig zijn, vooral wanneer je het lastig vindt om een pakket samen te stellen. Gespecialiseerde bedrijven kunnen je namelijk helpen met het samenstellen van kerstpakketten. Jij geeft door wat voor soort bedrijf je hebt en wat de sfeer binnen het bedrijf is, en zij helpen je met het vinden van een uniek geschenk. Ook kun je zaken doorgeven als de bedrijfskleuren, of items die je echt graag in het pakket terug zou willen zien. Maar, hoe later je begint met het bestellen van het pakket, hoe later drukker de bedrijven het krijgen en hoe minder producten er nog beschikbaar zijn. Voor je het weet ben je op het laatste moment nog in paniek een pakket aan het samenstellen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Begin daarom op tijd met het kerstpakket kopen!

Mijn tips voor een leuk kerstpakket

Heb je nog geen idee met wat voor soort kerstpakket je je medewerkers wilt verrassen? Ik geef enkele tips die je als houvast kunt gebruiken:

  • Wat is er binnen jouw bedrijf belangrijk? Staat MVO bijvoorbeeld centraal? Kies dan voor een duurzaam pakket. Wil je luxe uitstralen? Kies dan voor een pakket van het merk Rituals.
  • Stel een pakket samen in de kleuren van het bedrijf.
  • Kies een pakket met heerlijk eten en drinken. Elk jaar weer doen dat soort pakketten het goed.
  • Volg de laatste trends op het gebied van kerstpakketten, zoals ‘natuurlijk’ of ‘Scandinavisch’.
  • Kies voor een groot cadeau, en baseer de rest van het pakket hierop. Een populair voorbeeld van nu is een pizzarette met alles wat nodig is om lekkere pizzaatjes te maken.

Wil je meer tips over het samenstellen van je kerstpakket? Neem dan gerust contact met me op, ik help je graag verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top