skip to Main Content

Bespaar je een rit naar de bouwmarkt of verfwinkel

Tijd is een groot goed. Daarom probeer ik het zo goed mogelijk te besteden. Zaken die me niet echt aan het hart liggen, zoals de boodschappen, probeer ik dan ook zoveel mogelijk uit te besteden. Shoppen is natuurlijk een ander verhaal! Klussen vind ik ook leuk, vooral schilderen, alleen die trip naar de bouwmarkt… die wil ik mezelf graag besparen. En dat kan, want ook verf kopen kan gewoon online.

Is het handig om online verf te kopen?

Misschien vraag je je af: ‘online verf kopen is dat wel zo handig’. Bestellen is natuurlijk zo gedaan, maar hoe komt het eruit te zien op de muur? In de verfwinkel kun je namelijk allemaal kleurkaartjes bekijken en mee naar huis nemen om te zien hoe het op je muren staat. Of een testroller kopen en hier gewoon een stukje verven.

Vooraf zien hoe het wordt met de verf app

Zo’n testroller kun je natuurlijk ook gewoon online bestellen. Maar vaak is dat helemaal niet nodig, want veel verfmerken hebben een handige app met augmented reality. Dat betekent dat je computermodellen in het beeld van je telefooncamera kunt genereren. Je voegt dus iets toe aan de werkelijkheid. In het geval van een verf app, zijn dat alle beschikbare verfkleuren. Zo krijg je een goede indruk van hoe een kleur uitpakt bij de rest van je huis.

Makkelijk verf kopen

Over het kopen van de juiste kleur verf hoef je je dus geen zorgen te maken. Verf kopen online wordt daardoor wel heel aantrekkelijk, want ook alle extra benodigdheden bestel je gewoon mee. Kwasten, verfrollers, verfbakjes, plastic handschoenen, roerhoutje en misschien ook terpentine. Dat scheelt je een rit naar de bouwmarkt, zoeken tussen de schappen, in de rij staan bij de kassa en weer naar huis rijden. Je laat het bezorgen op een tijdstip en locatie die jou uitkomen en je kunt meteen beginnen met verven.

Tijd overhouden voor andere dingen

Online verf kopen doe je met het grootste gemak en bespaart je veel tijd. Zo houd je meer tijd over voor jezelf!

Nog een leuk blog lezen? Probeer dan ook mijn artikel over de kleine keuken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top